Kā tiek izvēlēts lūpu mikropigmentācijas tonis?

Lūpu mikropigmentācija ir kosmētiska procedūra, kuras laikā lūpās tiek ievadīti pigmenti, lai uzlabotu to krāsu un izskatu. Tā ir lieliska alternatīva lūpu krāsam un lūpu kontūrzīmuļiem, un tā nodrošina dabiskāku un ilgstošāku rezultātu.

 

Kā izvēlēties toni? 

Lūpu mikropigmentācijas tonis tiek izvēlēts, ņemot vērā klienta ādas toni, personīgās vēlmes un vēlamo rezultātu. Šeit ir daži faktori, kas tiek ņemti vērā, kad izvēlas toni lūpu mikropigmentācijai:

 

☑️ Ādas Tonis

Speciālists ņem vērā klienta dabīgo ādas toni. Tas var būt siltāks vai aukstāks, un tas ietekmē, kā krāsa izskatīsies uz ādas. Izvēloties toni, kas harmonizē ar dabīgo ādas toni, ir iespējams panākt dabisku un izteiksmīgu rezultātu.

 

☑️ Acu krāsa

Pielāgojot lūpu toni acu nokrāsai, iespējams panākt vēl lielāku efektu un padarīs jūs vēl skaistāku! Gaišām acīm piemērotāki būs siltie toņi. Taču brūnīgām acīm iespējams izvēlēties no plašāka toņu klāsta, pat tumši sarkana krāsa izcels jūsu skaistumu.

 

☑️ Klienta vēlmes un Stils

Klients var paust savas vēlmes attiecībā uz vēlamo rezultātu. Daži var vēlēties dabisku izskatu, savukārt citi var izvēlēties intensīvāku toni vai pat kaut ko, kas atšķiras no viņu dabīgās lūpu krāsas.

 

☑️ Dabīgas Lūpu Krāsas 

Dažreiz speciālists var ņemt vērā klienta dabīgo lūpu krāsu un to, cik labi klienta āda uzsūc pigmentu. Tas palīdz noteikt, kāds tonis būs visizdevīgākais un ilglaicīgāk saglabāsies uz ādas.

 

☑️ Sezonas un Tendences 

Dažreiz klienti izvēlas lūpu mikropigmentāciju, ievērojot aktuālās sezonas tendences vai modes ietekmi. Tas var ietvert gan dabiskas krāsas, gan arī izteiksmīgākus toņus, atkarībā no personiskajām vēlmēm un aktuālajām tendencēm.

 

☑️ Pārbaude un Konsultācija 

Pirms mikropigmentācijas procedūras speciālists bieži veic krāsas pārbaudi un konsultējas ar klientu, lai kopīgi izvēlētos piemērotāko toni. Šajā posmā ir iespējams izskaidrot gaidītos rezultātus un apspriest jebkādas bažas vai vēlmes attiecībā uz krāsu.

 

Ja arī tu esi nobriedis/usi veikt lūpu mikropigmentāciju, mūsu speciālisti ar prieku sniegs jums konsultāciju un palīdzēs izvēlēties pareizo toni.

 

Pierakstīties uz konsultāciju iespējams zvanot: +371 25161060