Permanentais meikaps apakšējiem plakstiņiem

Acu plākstiņu permanentais grims paliek uz ādas virsmas ļoti ilgu laiku. Un lai tiktu no tā vaļā dažādu iemeslu dēļ, dažreiz kļūst neiespējams sagaidīt, kad tas izbālēs un ir jāvēršas pie lāzera vai ķīmiskās pigmenta izvadīšanas procedūras palīdzības. Tieši tāpēc acu plākstiņu permanento grimu ir jātaisa ar īpāšu piesardzību, ņemot vērā tā noturības faktoru. Sevišķi gribas pievērsties apakšējo acu plakstiņu permanentajam meikapam.

Noskaidrosim, vai visiem tas ir vajadzīgs un derīgs?

Pirmkārt, ir vērts atgādināt, ka permanentais grims neaizvieto dekoratīvo, bet vairāk kalpo ka tā bāze. Tāpēc nevajag pārdzīvot, ja mikropigmentācijas speciālists atsakās Jums taisīt permanentās acu līnijas uz apakšēja plākstiņa, kuras Jūs pati zīmējat ar acu zīmuli vairākus gadus. Ar mikropigmentācijas palīdzību uz apakšēja plākstiņa rekomendē veidot tikai biezāk augošo skropstiņu efektu (paraksti tikai acu ārējā trešdaļā).


Permanento grimu apakšējam plākstiņam labāk neveikt, ja:

  • Aсu forma ir “noslīdējusi”, kad ārējais acu kaktiņš atrodas zemāk par iekšējo. Tādā gadījumā apakšēja līnija padarīs aci pārāk “skumju”.
  • Acu izmērs nav liels, vai acis ir “dziļi izvietotas”. Apakšēja līnija tikai vēl vairāk samazinās acs izmēru un pasliktinās “dziļi izvietotu” acu problēmu.
  • Jums no dabas ir ļoti gaišas skropstas. Uzzīmēta līnija izskatīsies tumšāka par Jūsu naturālām skropstām, kas uzreiz nodos tās “māksligumu”                                                                    
  • Jūs esat vecāka par 30 gadiem. Acu zonā visas ar vecumu saistītas izmaiņas ir viegli pamanāmas. Izmantojot ikdienā konsīlerus un padarot orbitālo zonu gaišāku, mēs vizuāli cenšamies samazināt grumbiņas, zilumus un maisus zem acīm, lai acu zona izskatītos jaunāka. Savukārt, tumšas līnijas pie apakšējām skropstām tikai akcentēs uzmanību uz iespējamiem trūkumiem. Pat grima mākslinieki nerekomendē dienas grimam izmantot tumšās skropstu tušas apakšējām skropstām, jo tās vizuāli palielina vecuma grādu. Ļoti bieži cienījama vecuma dāmas pieļauj rupju kļūdu, biezi krāsojot apakšējo plakstiņu ar acu zīmuli. Nekādā ziņā tas nepadara aci jaunāku vai lielāku, gluži otrādi, tikai izceļ ādas ptozi (plakstiņa noslīdēšanu). Piezīme! Ļoti bieži, kad pie mums atnāk klienti ar mērķi atjaunot acu permanento grimu, mēs iesakam noņemt apakšējo līniju ar lāzera palīdzību. Acu skatiens uzreiz kļūst atvērtāks un jaunāks, ko pēc laika ar prieku pamana arī paši klienti.

 

  • Speciālistam nav pietiekoši daudz pieredzes. Ar apakšēja plākstiņa zonu ir diezgan grūti strādāt, jo tur ir sarežģīti izmantot anestēzijas līdzekļus, ar risku, ka tie var viegli iekļūt acīs. Nav viegli arī uztaisīt elegantas, plānas un simetriskās līnijas jo šī zona ir grūti pārskatāma. Šo delikātu darbu var uzticēt tikai meistaram ir lielu pieredzi.

Var veikt permanentā grima procedūru apakšējam plākstiņam, ja:

  • Jums ir mandeļveida acu forma - kad acs ārējais kaktiņš ir augstāks par iekšējo
  • Jums ir pietiekoši tumšas apakšējas skropstas.
  • Jūs pārstāvat izteiktu ekstravagantā stila vektoru un ikdienā Jūsu grims ir spilgts un pamanāms.

#aculīnijas #acupermanents #acuplakstiņi #acumikropigmentācija #acumikropigmentacija #permanentaismeikaps #permanentaisgrims #mikropigmentācija #mikropigmentacija #permanentriga #permanentlatvija