Kas jāatceras pēc permanentā grima procedūras jeb mikropigmentācijas, lai rezultāts būtu noturīgs?

7 Ieteikumi Pēc Permanentā Grima Jeb Mikropigmentācijas Procedūras.


Permanentais grims jeb mmikropigmentācija ir lieliska metode dabiskā skaistuma uzlabošanai, kas neprasa regulāri uzklāt kosmētikas līdzekļus. Taču, tāpat kā pēc jebkura tetovējuma, ir jāņem vērā daži ieteikumi, lai tas kalpotu ilgāk.


Padomi, kā saglabāt savu permanento grimu ilgākam laikam:



• Izvairies no ilgstošiem un tiešiem saules stariem.

 

Tavs permanentais grims var kļūt neizteiksmīgs vai mainīt nokrāsu, ja tas tiek pakļauts spēcīgiem saules stariem. Pasargā ādu no UV stariem, pēc iespējas vairāk izvairoties no tiešiem saules stariem, velkot platmales vai izmantojot saules aizsargkrēmu, kura SPF ir vismaz 30.


• Mitrini savu ādu, izmantojot speciālus krēmus.

Mūsu speciālisti pēc procedūras ieteiks jums labāko mitrinošo krēmu. Mitrinot ādu ar krēmiņu katru dienu var paātrināt permanentā grima dzīšanas procesu. Nomierinoša un nearomatizēta mitrinoša līdzekļa lietošana ir svarīga, lai āda nekļūtu sausa. Uzklājot mitrinošu līdzekli, dari to rūpīgi, neberzējot vietu, kur tika veikts permanentais grims.

 

• Neplēs kreveles! 

Plēšana, knibināšana vai lobīšana var veidot defektus un palēlināt dzīšanas procesu. Turklāt tā var izraisīt infekciju un permanenta rētas. Lai tā nenotiku, izvairies no agresīvas sejas vai acu berzēšanas un neaiztiec kreveles, kas var parādīties dzīšanas laikā!

 

• Izvairies no peldēšanās hlorētā ūdenī un karstām vannām. 

Tavu permanentā grima dzīšanas procesu var negatīvi ietekmēt peldēšanās hlorētos un sāls baseinos, mērcēšanās karstās vannās vai laika pavadīšana pirtīs. Iesakām izvairīties no šādām aktivitātēm, īpaši dzīšanas periodā. Taču nepieciešamības gadijumā, iesakām uzklāt sauļošanās aizsargkrēmu, kas ir ūdensizturīgs, ja plānojat pavadīt laiku ūdenī.

 

• Izmanto ādu saudzējošus tīrīšanas līdzekļus. 

Tīrot seju, izmanto maigus tīrīšanas līdzekļus, kas nesatur spēcīgas ķīmiskas vielas vai smaržas. Pēc permanentā grima procedūras būtu jāizvairās no skrubjiem un attīrošiem līdzekļiem, jo tie var izraisīt izbalēšanu vai kairinājumu. Tā vietā noslauki seju ar vatīti vai mīkstu drāniņu, maigi noņemot grimu un netīrumus.

 

• Ieplāno korekciju. 

Permanentais grims ar laiku var ķļūt neizteiksmīgs un izbalēt, tādēļ lai saglabātu to, iesakām ik pēc pāris gadiem ieplānot korekciju.

 

• Ieklausies speciālista ieteikumos! 

Ir būtiski ievērot sava permanentā grima speciālista sniegtos ieteikumus, lai dzīšanas process būtu veiksmīgs. Sadzīšanas procesa pirmajā fāzē būtu jāizvairās no permanentā grima slapināšanas un kosmētikas. 

 

Vismaz nedēļu pēc procedūras būtu ieteicams atturēties no fiziskām aktivitātēm un censties negulēt uz sejas.

 

Rezervē savu procedūru!

Ja tev procedūra vēl tikai priekšā, tad izvēlies labākos speciālistus nozarē! PM-Laboratory ir vienas no pieredzējušākajām permanentā grima speciālistēm, tāpēc garantējam rūpību un pilnīgu apmierinātību!

 

 

Gaidīsim Jūs ciemos PM LABORATORY!

Pierakstiem: +371 25161060