РМ LAB palīdz atgūt sievišķību sievietēm, kas pārcietušas krūts vēzi.

Mikropigmentācijas centr РМ LABORATORY speciālisti nodarbojas ne tikai ar permanento grimu, lielo viņu darba daļu veido tā saucamie paramedicīniskie pakalpojumi: vitiligo, striju, dažādas izcelsmes rētu maskēšana. Paramedicīniskajās procedūrās izmantotās speciālās krāsas tiek piemeklētas atbilstoši individuālajam ādas tonim, līdz ar to kļūst iespējams vienkārši aizkrāsot problemātiskās vietas, padarot tās vizuāli nemanāmas.

Mikropigmentācija ir augstas precizitātes mākslinieciska procedūra, zināmā mērā to var salīdzināt ar tetovēšanu, kas ļauj radīt uz ķermeņa reālistiskus trīsdimensiju zīmējumus. Palīdzības sniegšanas onkoloģisko saslimšanu pacientiem prakse ir samēra izplatīta starp mikropigmentācijas meistariem. Viena no problēmām, kuru ļauj risināt dotā procedūra, ir krūšu areolas neesamība pēc mastektomijas (piena dziedzera izņemšana krūts vēža gadījumā). Krūts tiek noņemta kopā ar krūšu galu, pēc kā trūkstošās krūts vietā tiek ielikts implants. Tas ļauj atgriezt formu, bet ne krūšu galu, tādēļ šajā gadījumā par lielisku risinājumu kļūst tieši mikropigmentācija.

Uzzīmētā areola ļoti līdzinās dabiskajai. Procedūra tiek veikta vairākos posmos un galīgo rezultātu var iegūt jau pēc dažiem mēnešiem. Var atjaunot vienu vai arī abus krūšu areolas.
PMC pēc personīgās iniciatīvas pieņēmis lēmumu veikt šādas procedūras bezmaksas. Ar prieku gaidām uz konsultāciju pie mūsu meistariem visas sievietes, kam nepieciešama šāda veida procedūra.

Priecāsimies, ja jūs dalīsieties ar doto rakstu, un vairāk sievietes, kuras šobrīd nomāc minētā problēma, uzzinās par sniegto iespēju.

РМ LAB palīdz atgūt sievišķību sievietēm, kas pārcietušas krūts vēzi.
РМ LAB palīdz atgūt sievišķību sievietēm, kas pārcietušas krūts vēzi.