Nodzesiet šo!

Diemžēl ne visi mikropigmentācijas meistari pārvalda mūsdienīgas permanentā meikapa izpildījuma tehnikas. Piemēram, matiņu tehnika prasa no speciālista mākslinieciskas iemaņas, pieredzi un pacietību, par cik šī ir augstas precizitātes var teikt, juveliera darba cienīga tehnika.

Tādēļ, vairums permanenta meikapa meistaru izvēlas iet mazākās pretestības ceļu un praktizē tikai vienmērīgas aizpildīšanas tehniku. Šādu mikropigmentācijas meistaru darbi bieži izskatās rupji un nedabīgi, kā rezultātā vienīgā klienta vēlme ir nodzēst šādu permanento grimu no savas sejas! Mums ir jāpalīdz šādiem klientiem!

Vairumā gadījumu izņemšana ar lazeru ir pats optimālākais un efektīvākais nekvalitatīvas mikropigmentācjias problēmas risinājums. Attiecīgā lāzera gaisma spēcīgi sasilda pigmentu un sadala viņu mazās daļiņās, kas pēcāk organismu pamet caur limfatisko sistēmu. Pigments izņemas pakāpeniski un slāņveidā, tādēļ bieži pilnīgai permanentā grima izņemšanai ir nepieciešamas daudzas procedūras. Tikai tad mēs varam sākt zīmēt jaunas, skaistas un vieglas uzacis (piemēram matiņu tehnikā).

Permanentā meikapa izņemšanas procedūru daudzums ir atkarīgs no:

*ievadītā pigmenta blīvuma

*cik dziļi pigments ievadīts

*pigmenta krāsas

*ādas stāvokļa permanentā meikapa zonā

PM LABORATORY centra speciālisti ar permanentā grima izņemšanu ar lāzeru nodarbojas jau vairāk kā 12 gadu. Uzticieties mūsu pieredzei! Ir laiks atbrīvoties no apnikušā permanentā grima.

Pirms procedūras ir nepieciešama mūsu mikropigmentācijas speciālista konsultācija!