Dīžpārdoklis - korejiešu dzeramais kolagēns SkinPep atkal ir pārdošanā

Pulverveida zivju kolagēns iekšīgai lietošanai ar vitamīnu kompleksu25,00 (300 gr) 1 mēnesim
Pulverveida govs kolagēns iekšīgai lietošanai 25,00 (454 gr) 1 mēnesim
Kolagēns kapsulās iekšķīgai lietošanai ar peptīdu kompleksu20,00 (60 kapsulas) 1 mēnesim

 

Satur zinātniski progresīvu kombināciju no kolagēna peptīdiem, hialuronskābes, C, B1, B2, B3, B5, B6, B12 vitamīniem, biotīna, folijskābes un līnsēklu lignāniem. Naturālais saldinātājs Stevia un upeņu ekstrakts dod produktam patīkamu garšu bez pievienota cukura un liekam kalorijam.


Šis produkts bija iztrādāts, lai papildinātu un atbalstītu jūsu ādas kopšanas sistēmu ar SkinPep kosmētiku. Dzerot SkinPep® Collagen Re-Nu® Liquid Shot jūs atbalstat kolagēna veidošanu un uzturēšanu un optimizē aminoskābju limeni asinīs, kurš palīdzēs organismam lābāk reaģēt uz lietojāmo kosmētiku. Citvārd sākot Jūs saņemat dubulto efektu – no arienes jūs leitojāt krēmus un serumus, kuri stimulē kolagēna škiedru veidošanos, bet no iekšpuses jūs sniedzat „izejvielu”, lai būtu no kā producēt kolagēnu ādā. 


SkinPep® Collagen Re-Nu® Liquid Shot atbalsta veselas ādas mitrināšanas līmeni, kalpo par kolagēna avotu locitāvām, labvelīgi ietekmē matu un nagu veselību.


Interesanti fakti par SkinPep® Collagen Re-Nu® Liquid Shot produktu:

  1. Šis ir dabīgs un drošs produkts. Kolagēns ir dabūts no zivju ādas (foreles un lāša). Viņš kalpo par proteīna avotu un nekādā veidā nevar kaitēt organismam vai provocēt intoksikāciju pat ja lietots pārdozējumā.
  2. Vienā porcijā ir augsts kolagēna saturs (10 g), Hialuronskābe (50 mg), Vitamīns C (180 mg).
  3. Sastāvā ir unikāls ingridients - līnsēklu lignāni (dabujāmie no līnseklu čaulām). Tie ir dabīgie fitoestrogēni, kuri nodrošina antioksidano aizsardzību organismā un samazina hormonatkarīgu veidojumu attīstības risku, stabilize normālo hormona estrogēna daudzumu organismā 
  4. Jālieto tukša dušā (1-2 stundu pirms ēšanas), savienojot ar ūdeni vai sulu
  5. Drīkst lietot diabētiķiem – bez pievienota cukura. Par saldinatāju tiek izmatota Stevia  - dabīgs ingridients, kurš ekstrahēts no augu lapām
  6. Pieejama cena – mēneša kurss maksā tikai 25.00 € (rekomendējamais kurss - 3 mēneši)