Dāvanu kartes dāvanā uz Ziemassvētkiem!

Tik-tak, tik-tak... Apturiet laiku...Es izkāpšu... Neesmu vēl nopircis dāvanu!!! Bet līdz jaunajam gadam ir atlikušas tikai tikai 27 dienas! Jā, šodien jau ir 4 decembris, atgādinam, ja nu kādu pirmssvētku kņada ir pārāk aizrāvusi...un sajaukusi domas.


4 decembris nav parasta diena, tā ir dāvanu pasūtīšanas un Salaveča vēstuļu rakstīšanas diena. Vai jūs jau uzrakstījāt vēstuli Salatēvam? Mēs vēl pieņemam pasūtījumus.  Ja vēl nezinat ko uzdāvināt draudzenei, sievai, mammai, kolēģei, māsai, šo sarakstu var turpināt bezgalīgi - daiļā dzimuma pārstāvei - un ne tikai!

Uzdāviniet dāvanu karti permanentajam grimam! Tās īpašnieks varēs izmantot pēc saviem ieskatiem, viņam ērtā brīdī, sešu mēnešu laikā no nopirkšanas brīža. Pats galvenais! Norēķinoties ar dāvanu kartēm, kas pirktas decembrī, jūs saņemat ļoti patīkamu 10% atlaidi uz jebkuru jaunu mikropigmentcijas procedūru PM Lab. Piekritīsiet, tā ir ļoti laba dāvana ar ne mazāk patīkamu bonusu.

Pasteidzieties, dāvanu karšu daudzums ir ierobežots!  Tik - tak, tik - tak... bez panikas.

Atgādinam: mēs atrodamies jaunā adresē : Bowlero shopping, otrajā stāvā, blakus tirdzniecības centram Spice. Jūsu ērtībai ir pieejama liela autostāvvieta.