Acu mikropigmentācija. Kam kas piestāv?

Dārgie draugi! Parunāsim par mūsdienu acu mikropigmentācijas iespējām un, izmantojot fotogrāfiju piemērus, noskaidrosim, kam un kas būtu piemērots un cik tas maksā. Lasiet komentārus zem bildēm.

Iegaumējiet – procedūras rezultāts acīm saglabājas samērā ilgi, tādēļ ir skaidri jāapzinās savs mērķis.

Gaišiem sportiskiem un dabiskiem tipāžiem tā var būt viegla starpskropstu līnija, kas nemanāmi izceļ acis un padara tās izteiksmīgākas bez „uzkrāsošanās” efekta, taču permanentais grims var arī aizvietot dekoratīvo grimu ekstravagantā stila vektora pārstāvēm.

Nāciet pie mums un izvēlieties kopā ar mūsu speciālistiem sev vispiemērotāko variantu!



Starpskropstu līnija (150€) var būt izpildīta bez, vai ar nelielu pelēcīgi-melnu ieēnošanu. Papildus var aizpildīt apakšējā plakstiņa skropstu līniju (+50€). Piestāv jebkurai acu formai, jebkuras intensitātes un vecuma klientiem. Vienīgā iespējamā tehnika klientiem ar "dziļām" acīm vai ar nokareniem plakstiņiem. Pēc vēlēšanās starpskropstu līnijas galiņš var būt pagarināts vai beigties līdz ar skropstām.


 

 

 

 

 




Maiga ieēnošana acu līnijas formā (ieēnota līnija). Var būt krāsaina ( 200€). Der jebkura vecuma klientiem, jo augšēja līnijas robeža ir maiga un "neluzīs" krunciņās. Platums var būt dažāds atkarībā no vēlmes.





 

 

 

 

 



Ieēnošana ārējā kaktiņā. Visbiežāk tiek izpildīta kopā ar nelielu līniju (200€ + 50€). Vizuāli piepaceļ ārējo acu kaktiņu. Veido dienas meikapa efektu (cocktail style). Piestāv vidējas/augstas intensitātes klientiem.














 

Pin-up acu līnija. Permanentā klasika! Dekoratīvā plata acu līnija (200-250€). Piestāv klientiem ar atvērtu augšējo plakstiņu (vēlams bez krunciņām, lai līnija nelūztu), austrumu formas acīm, mandeļveida acīm. Līnijas platums var būt dažāds atkarībā no vēlmēm.

 

 

 

 

 

 



 



  Plata Pin-up acu līnija (250€) ar dekoratīvo      ieēnošanu (+30€). Ekskluzīvs variants tikai ekstravagantiem klientiem. Ļoti koši un dekoratīvi. Aizvieto pat vakara meikapu.